Autorondreizen Latium

Genieten van cultuur, de Italiaanse keuken en een prachtig landschap? Dat kan met één van de autorondreizen in Latium van Fundadore Travels. Met deze autorondreizen krijgt u de kans om de regio van de hoofdstad Rome te ontdekken. De autorondreizen kunnen ook uitgebreid worden met autohuur en vluchten. Met onze autorondreizen ontdekt u vooral het minder bekende deel van Latium, maar als u dat wilt combineren met bijv. Rome, kan dat uiteraard ook.

Bezienswaardigheden
Latium is gelegen tussen de Apennijnen en de Tyrrheense Zee. De regio heeft een vruchtbare grond wat zorgt voor een hoop wijn- en olijfboomgaarden. De historische stadjes Viterbo, Tarquinia en vele Etruskenvindplaatsen liggen ten noorden van Rome. Aan het Bolsenameer ligt Montefiascone, doordat dit stadje hoger ligt heeft u vanaf hier een prachtig uitzicht over het meer. In het zuiden van Latium zijn vele kastelen, overblijfselen uit de Romeinse tijd en abdijen te vinden. Verder zijn de bezienswaardigheden Rieti, Gaeta en Grottaferrata de moeite waard om te bezoeken tijdens één van de autorondreizen. De dorpen in de regio latium zijn klein, rustig en hebben een middeleeuws karakter.

Tijdens de autorondreizen verblijft u in verschillen kleinschalige en authentieke accommodaties die met zorg voor u zijn uitgezocht. Dit zijn alle ingrediënten die u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie in Italië.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...