Autorondreizen Abruzzen

De Abruzzen is een mooie, ruige, ongerepte en onaangetaste regio in Italië en prachtig om autorondreizen te maken. Het is nog een relatief onbekende regio en staat vooral bekend om de historische stadjes die gebouwd zijn tussen de heuvels waar de Middeleeuwse sfeer nog te proeven is. En natuurlijk de grote prachtige groene natuurparken waar de Italianen in de weekenden heen gaan. Met de autorondreizen van Fundadore Travels ontdekt u de prachtige natuur van de Abruzzen

Bezienswaardigheden Abruzzen
Een bezoek waard zijn de cultuurstadjes Sulmona, Scanno, Teramo, Pescocostanzo en l'Aquila. De hoofdstad l’Alquila ligt aan de voet van het natuurpark Gran Sasso. Hier kunt u heerlijk wandelen en in de winter vind je hier vele skipistes met vele faciliteiten.
De luchthaven Pescara is een vissershaven en een echte toeristenpleister van de Abruzzen. Je vindt hier heerlijke zandstranden met restaurants, bars, hotels en andere voorzieningen.
In de Abruzzen is heel veel natuur te vinden waar u prachtig kunt wandelen, zo heeft de regio 3 grote nationale parken waar in grote park 'Parco Nazionale Abruzzo' nog bruine beren en wolven leven. De routes van de autorondreizen zijn met zorg uitgezocht en leiden u langs de natuurparken en mooie steden. U logeert in authentieke, kleinschalige accommodaties op bijzondere plekken.

De autorondreizen zijn op basis van eigen vervoer, maar u kunt altijd vluchten en autohuur toevoegen aan de rondreizen. U kunt de autorondreizen naar de Abruzzen prima combineren met de bestemmingen Molise, Latium, de Marche en Umbrië voor een heerlijke vakantie.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...