Autorondreizen Apulië

In de hak van Italië ligt de regio Apulië, oftewel Puglia in het Italiaans. Deze regio is nog redelijk onbekend, maar heeft veel te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Fundadore Travels biedt twee individuele autorondreizen in de regio Apulië aan. Deze autorondreizen zijn op basis van eigen vervoer, maar het is uiteraard mogelijk om vluchten en autohuur toe te voegen. Daarnaast kunt u de autorondreizen met extra nachten of accommodaties uitbreiden.

Bezienswaardigheden
Met onze autorondreizen kunt u de vele bezienswaardigheden en bestemmingen in Apulië bezoeken. Zo verblijft u in het Florence van het zuiden: Lecce. In Lecce zijn vele prachtige barokke monumenten en prachtige kerken te bezoeken. Sluit de dag hierna af op één van de vele terrasjes. Vergeet ook niet om Alberobello te bezoeken. In het centrum staan veel Trulli, dit zijn bijzondere huizen die gebouwd zijn van kalksteen met een piramidevormig dak. Deze Trulli staan op de werelderfgoedlijst. Verder zijn de bezienswaardigheden: Otranto, Gallipoli, Gargano en Polignano Al Mare absoluut het bezoeken waard. Apulië (Puglia) heeft een mediterraan klimaat. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de dertig graden.

Wanneer u kiest voor één van onze autorondreizen dan verblijft u in vier verschillende accommodaties waarbij het ontbijt inbegrepen is. Naast de autorondreizen in Apulië biedt Fundadore Travels ook fly-drives naar Apulië aan.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Apulië

Googlemaps laden...