Autorondreizen Emilia-Romagna

Emilia Romagna is dé regio om met één van onze autorondreizen te ontdekken. Hier kunnen liefhebbers van eten, wijn en sfeervolle Italiaanse steden hun hart ophalen. De autorondreizen van Fundadore Travels kunnen ook met vluchten en autohuur geboekt worden. Met autorondreizen heeft u de vrijheid om in één reis de vele bestemmingen van de regio Emilia Romagna te zien. Het landschap van Emilia Romagna heeft veel glooiende heuvels met zonnebloemvelden maar is ook bekend om de uitgestrekte Povlakte.

Bezienswaardigheden
Er zijn genoeg bezienswaardigheden om tijdens de verschillende autorondreizen te ontdekken. Bekijk de basiliek van San Vitalie met prachtige mozaïek in de havenstad Ravenna, proef Parmezaanse kaas en parmaham in Parma, bekijk de historische bezienswaardigheden in fietsstad Ferrara en bezoek de universiteitsstad Bologna. Vrijwel alle dorpen in Emilia Romagna hebben een burcht en er zijn tal van gezellige pleinen die vol staan met terrasjes. Daarnaast kennen de tortellini, mortadella en de lasagne hun oorsprong in de regio Emilia Romagna. Bovendien is het aan te raden gedurende de autorondreizen één van de stranden in Emilia Romagna, zoals Lidi Comacchiesi of Cervia te bezoeken.

Onze autorondreizen zijn goed te combineren met de bestemmingen Lombardije, Veneto, Toscane en Le Marche. Tijdens onze autorondreizen verblijft u in zowel een authentieke agriturismo, bed & breakfast en in een kleinschalig hotel. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke reis.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...