Autorondreizen Lombardije

In het noorden van Italië ligt de regio Lombardije. Deze regio kenmerkt zich door de prachtige meren zoals het Lago Maggiore, Lago di Garda, Lago di Como en het Lago d'Iseo. Fundadore Travels heeft verschillende autorondreizen in deze welvarende regio. Zo zijn er autorondreizen met een combinatie van meren en kastelen. Verder zijn er autorondreizen mogelijk langs de cultuursteden van de Povlakte. Deze autorondreizen zijn ook te boeken met vluchten, autohuur en uit te breiden met extra overnachtingen.

Bezienswaardigheden
De regio Lombardije kent vele bezienswaardigheden zoals de steden Cremona, Bergamo, Montova en Brescia. Uiteraard mag tijdens één van onze autorondreizen een bezoek aan Milaan niet ontbreken. In Lombardije zijn daarnaast prachtige kastelen uit de Renaissance, Romaanse kerken en Venetiaanse paleizen te vinden. Een andere bezienswaardigheid is bijvoorbeeld het klooster Certosa van Pavia, welke in Renaissance stijl gebouwd is.
In de regio Lombardije kunt u de beste risotto's eten; het vochtige en mediterrane klimaat geeft de verbouwde rijst een heerlijke smaak. Aan het Gardameer drinkt u een zelfgestookte limoncello. In de zomermaanden is het weer in Lombardije aangenaam en is er een gemiddelde temperatuur van 29°C. De autorondreizen van Fundadore Travels zijn te combineren met de regio’s Trentino & Alto Adige, Piemonte & Aosta-dal en Veneto.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...