Autorondreizen Marche

De regio Le Marche (de Marken) wordt door veel mensen ook wel het onontdekte Toscane genoemd. Het is een uitstekende bestemming voor de autorondreizen van Fundadore Travels. Naast autorondreizen biedt Fundadore Travels ook fly-drive reizen naar Le Marche aan. Tijdens één van de autorondreizen bezoekt u verschillende bestemmingen in Le Marche en verblijft u in een agriturismo, hotel en in een Locanda in het centrum van het dorpje Urbisaglia.

Bezienswaardigheden
In deze regio is alles te vinden wat Italië zo bijzonder en uniek maakt. Zo zijn er prachtige, authentieke dorpjes, glooiende heuvels en mooie stranden. Kortom de ideale regio om met onze autorondreizen te ontdekken. Le Marche heeft daarnaast prachtige bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het stadje Fano dat nog een muur en stadspoort heeft uit de tijd van keizer Augustus. In Urbino is een universiteit gevestigd wat zorgt voor een levendig karakter en is zeker een bezoek waard. Ascoli Piceno is een van de mooiste steden in Le Marche. In het centrum van deze stad is een prachtig plein met vele barretjes te vinden. Ontdek vanaf hier de vele mooie straatjes die in Ascoli Piceno te vinden zijn. Het weer in Le Marche is erg aangenaam, dit komt doordat deze regio tussen de Adriatische kust en de Apennijnen ligt.

Deze autorondreizen zorgen voor afwisseling en zijn een perfecte combinatie om de regio Le Marche te ontdekken. Heeft u vragen over één van deze autorondreizen, neem dan gerust contact met ons op.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...