Autorondreizen Sardinië

Op het eiland Sardinië biedt Fundadore Travels verschillende autorondreizen aan. Deze zijn op basis van eigen vervoer, maar u kunt altijd vluchten en autohuur toevoegen aan de rondreizen. De routes op Sardinië zijn afwisselend en u kunt kiezen voor een verblijf in agriturismo, hotel of een combinatie van beiden. Het eiland Sardinië is ideaal om met één van onze autorondreizen te ontdekken. U verblijft in kleinschalige authentieke accommodaties en tijdens de autorondreizen ontdekt u prachtige stranden, een overweldigende natuur, mooie steden en de typische Sardijnse keuken.

Bezienswaardigheden Sardinië
De routes van de autorondreizen op Sardinië brengen u langs verschillende bezienswaardigheden. Culturele hoogtepunten zijn o.a. de “nuraghi”, kale stenen bouwwerken, gebouwd in de periode 1200 tot 900 voor Christus, en de prehistorische graven Domus de Janas. Tijdens de autorondreizen komt u ook langs mooie steden, zoals de hoofdstad Cagliari, Alghero, de universiteitsstad Sassari en het havenstadje Castelsardo. De prachtige natuurgebieden van Sardinië zijn zeker de moeite waard, zoals het Gennargentu-gebergte, met bossen, bergen en ravijnen of breng een bezoek aan de Neptunus grot bij Capo Caccia.

De autorondreizen van Fundadore Travels zijn met zorg samengesteld. U verblijft in authentieke agriturismo’s of hotels van waaruit u het prachtige Sardinië kunt ontdekken.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Sardinië

Googlemaps laden...