Autorondreizen Veneto

Bij de regio Veneto denkt men al snel aan Venetië, maar deze regio heeft nog veel meer bezienswaardigheden te bieden. In Veneto zijn drie verschillende individuele autorondreizen te boeken bij Fundadore Travels. Met deze autorondreizen verblijft u in verschillende accommodaties zoals een kleinschalig hotel of een authentiek agriturismo waarbij u de echte Italiaanse sfeer ervaart. De accommodaties van de autorondreizen zijn door Fundadore Travels allemaal persoonlijk uitgekozen en bezocht. Daarnaast zijn de autorondreizen helemaal naar uw wens aan te passen.

Bezienswaardigheden
In het bekende en betoverende Venetië is vooral vanaf het water genoeg te zien. Ontdek de vele bruggetjes en pleinen en wandel verder dan alle toeristische bezienswaardigheden. Bezoek de prachtige eilandjes Murano (bekend van het glas) en Burano (met zijn vele kleurrijke huizen). Vergeet ook niet Verona, Bassano del Grappa en Conegliano te bezoeken. Verder is Veneto hét wijngebied van Italië. Een groot voordeel van de autorondreizen is dat u zelf de vrijheid heeft deze regio te ontdekken. Ook het weer in Veneto is aangenaam en zomers kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 graden.

De autorondreizen van Fundadore Travels zijn prima te combineren met de regio’s Fruili Venezia Giulia en Trentino. Neem gerust contact met ons op wanneer u interesse heeft voor één van onze autorondreizen of fly-drive reizen.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...