Agriturismo I Vigneti (appartementen) - Appartementen en Huizen Sardinië

Agriturismo I Vigneti (appartementen)

In een groen landschap, 10 km. ten noorden van Alghero ligt de Agriturismo I Vigneti.

Zoals de naam al aangeeft bevindt u zich hier te midden van wijngaarden; ook wordt er op het terrein fruit, groente en olijfolie verbouwd. De eigenaren, de familie Pirisi, beheren het terrein met persoonlijke zorg.

In het hoofdgebouw zijn een aantal 2-kamerappartementen (type bilocale), op de begane grond. Daarnaast zijn er 2 vrijstaande huisjes (type villetta) op 200 meter van het hoofdgebouw en zwembad.
De appartementen zijn eenvoudig, maar netjes ingericht, alle met buitenzitje.

In de grote tuin met zwembad vindt u alle ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht en de rijke subtropische vegetatie. In het restaurant worden traditionele Sardijnse gerechten bereid, met verse ingrediënten uit eigen productie.

De ligging is bijzonder gunstig: u vindt er de rustige ambiance van een landelijke vakantie, met de mooie stranden van Fertilia en veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving: het centrum van Alghero, maar ook de stad Sassari en het pittoreske Castelsardo zijn een bezoek waard.

Andere interessante uitstapjes zijn een boottocht naar de Neptunus-grot bij Capo Caccia en een bezoek aan nuraghe Sant Antine bij Torralba, een van de belangrijkste overblijfselen van een nederzetting uit de bronstijd.


U kunt deze accommodatie combineren met één van onze rondreizen. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.

Uw faciliteiten