Verzekeringen

U kunt bij de offerte of bij de boeking de verzekering(en) doorgeven, die u af wenst te sluiten.

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

U kunt bij ons de Aflopende Reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering met werelddekking biedt u tevens de nodige vergoedingen in geval van ongevallen en geneeskundige kosten.

De premie bedraagt € 1,60 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 5,- (indien u een reis- + een annuleringsverzekering afsluit, hoeft u maar 1 x poliskosten te betalen).

klik hier voor de uitgebreide voorwaarden

Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoedt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De premie voor de annuleringsverzekering is 5.50% van de reissom. De poliskosten bedragen € 5,-. Deze prijzen zijn exclusief assurantiebelasting van 7,50% over de premie en poliskosten.

klik hier voor de uitgebreide voorwaarden