Flydrive Apulië

De hak van Italië; het nog vrij onbekende Apulië heeft veel bezienswaardigheden en bijzondere bestemmingen voor een perfecte fly-drive.
Het gebied is perfect voor een rondreis; rijk aan geschiedenis, historische steden, uitgestrekte wijngaarden, prachtige baaien, stranden en unieke landschappen.

Bezienswaardigheden Apulië
Het beginpunt van een fly-drive is meestal in de hoofdstad van de regio; Bari. In de buurt liggen twee prachtige kunststadjes Trani en Barletta die het bezoeken meer dan waard zijn. De belangrijkste kunststad van Apulië is Lecce, ook wel het ‘Florence van het zuiden’ genoemd. Het historisch centrum lijkt op een openlucht museum, met talrijke fraaie monumenten uit de late Renaissance en Barok.

Wat u absoluut niet mag missen tijdens uw fly-drive is de vallei tussen Bari en Brindisi die ook wel Valle d’itria wordt genoemd, hier vind je de sprookjesstad Alberello vol met trulli. De trulli zijn witte huizen met kegelvormige daken en ongemetselde muren.

Verder zijn er naast culturele uitstapjes ook heerlijke zandstranden en is er een lekker klimaat op Apulië. Het schiereiland Gargano, tevens nationaal park, heeft een spectaculaire kustlijn met kliffen en grotten.

U kunt een fly-drive naar Apulië goed combineren met een rondreis in regio’s zoals Campanië en Basilicata. U kunt de fly-drives zelf samenstellen of wij adviseren u met het realiseren van een mooie reis voor een aantal dagen of weken.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Apulië

Googlemaps laden...