Flydrive Campanië

Het schiereiland Campanië; een spectaculaire streek van Italië en perfect voor een mooie fly-drive. Campanië is een erg vruchtbare provincie aan de voet van de Vesuvius en heeft een schitterende kust met prachtige baaien, imposante bergen, unieke archeologische plaatsen en pittoreske dorpjes. De kust, de Amalfikust, heeft een helderblauwe zee, prachtige bloemen en bijzondere dorpjes. De mooiste en bekendste dorpjes bij het toerisme zijn Positano en Sorrento, de hebben een schilderachtige ligging.

Bezienswaardigheden Campanië
De regio Campanië heeft verschillende bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw fly-drive, hieronder enkele tips.
De stad Pompei ligt aan de voet van de vulkaan de Vesuvius en werd ooit door een uitbarsting bedolven onder steen en as. In de 18e eeuw werd de stad ontdekt en opgegraven.

De hoofdstad van Campanië is Napels, hier begint u meestal met de fly-drive. Napels is een bijzondere stad met levendige en kleurrijke mensen.

De eilanden Capri en het relaxte Procida zijn ook zeker een bezoek waard en goed te combineren met een fly-drive. Vergeet niet van de heerlijke Mozzarella di buffalo (waar de streek bekend om staat) en een goed glas wijn te genieten.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een fly-drive. We hebben verschillende agriturismo’s, hotels en bijzondere accommodaties in ons vaste aanbod.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Campanië

Googlemaps laden...