Flydrive Marche

Heuvelachtige landschappen, lange zandstranden en oude stadjes; dat is de regio Le Marche, de Marken in het Nederlands. Maak een prachtige fly-drive door deze nog onontdekte regio in Italië. De regio doet denken aan Toscane maar mist de grote toeristische trekpleisters; hier vindt u meer rust en puurheid.

Bezienswaardigheden Le Marche
Ancona is de grootste stad, een havenstad waar u de fly-drive kunt beginnen. De stad is gebouwd tegen een helling van een berg en heeft daardoor mooie vergezichten over de Adriatische zee. Ook zijn er in de stad nog verschillende historische bezienswaardigheden te bezichtigen zoals kerken en musea.

Langs de Adriatische kust liggen de lange zandstranden met hoge kliffen. De kustlijn is ongeveer 170 kilometer lang en bestaat uit zand- en kiezelstranden. Badplaatsjes die absoluut een bezoek waard zijn tijdens uw fly-drive zijn Portonuovo, Sirolo en Numana. Andere bezienswaardigheden in Le Marche zijn de republiek San Marino en het interessante studentenstadje Urbino. Tijdens deze fly-drive is ook veel prachtige natuur te ontdekken; zo vind je er de indrukwekkende Grotte di Frasassi en de bergen Monti Sibillini waar in de zomer de toppen besneeuwd blijven.

U kunt de reis goed combineren met de regio’s Emilia-Romagna, Toscane, de Abruzzen of Umbrië. Wij kunnen voor u een gecombineerde fly-drive opstellen geheel naar uw eigen wens. We hebben verschillende agriturismi, hotels en andere bijzondere accommodaties in ons aanbod. Heeft u interesse in een fly-drive in deze regio? Neem dan vooral contact met ons op.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...