Flydrive Sicilië

Maak een schitterende fly-drive langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden van Sicilië. We bieden verschillende fly-drive reizen aan die u al het moois van Sicilië laten zien; een prachtige natuur, overblijfselen uit de oudheid, cultuur en de heerlijke Siciliaanse keuken. Sicilië is een waar paradijs in de Middellandse Zee met een heerlijk klimaat voor een perfecte zonvakantie.

Bezienswaardigheden Sicilië
Er zijn tal van bezienswaardigheden te bezoeken met een fly-drive Sicilië, zoals de tempels van Agrigento, Segesta, Selinunte of de mozaïeken in Piazza Armerina. De barokstadjes Noto en Ragusa of de prachtige stad Syracuse mag u zeker niet overslaan. In Syracuse kunt u een onvergetelijke wandeling maken door het oude centrum (op het schiereiland Ortigia) met sfeervolle straatjes, pleinen en monumenten. Heel bijzonder is de Duomo di Siracusa die gebouwd is uit overblijfselen van een Griekse tempel.

Sicilië heeft qua natuur ook bijzondere plekken die u niet mag missen tijdens uw fly-drive zoals de Etna, Europa's grootste nog levende vulkaan en de trots van elke Siciliaan. Of bezoek tijdens uw fly-drive één van de prachtige stranden en baaitjes met azuurblauwe zee die op het hele eiland te vinden zijn.

Kortom, ga op vakantie naar Sicilië met één van onze vele fly-drives en verblijf in onze bijzondere agriturismo's, bed & breakfasts of boutique hotels.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Sicilië

Googlemaps laden...