Flydrive Toscane

Toscane is één van de populairste regio’s van Italië en perfect voor een fly-drive. Stoffige landweggetjes door kleine dorpjes over glooiende heuvels, groene wijngaarden en prachtige cipressen langs oprijlanen naar mooie agriturismi.

Bezienswaardigheden Toscane
In Toscane zijn zoveel bezienswaardigheden dat u deze wellicht niet allemaal in één vakantie kunt bezichtigen. Steden als Florence, Pisa, Siena en het prachtige San Gimignano zijn een absolute must. De mooiste pleinen, kathedralen, musea en paleizen waar u uren kunt vertoeven. Ook de kleinere plaatsen zoals Lucca, Volterra en Chiusi zijn absoluut een bezoek waard tijdens uw fly-drive. De beroemde Chiantistreek is gelegen tussen Florence, Siena en Arezzo is uiteraard wereldberoemd om zijn wijn, de Chianti Classico.

De Toscaanse kust heeft zandstranden die breed en uitgestrekt zijn en perfect voor families met kinderen. Vlak voor de kust van Toscane ligt het eiland Elba dat zijn bekendheid te danken heeft aan Napoleon. Het eiland heeft een prachtige natuur, mooie stranden en een helderblauwe zee. In Toscane hebben wij een breed aanbod aan agriturismo's, hotels, appartementen van eenvoudig tot zeer luxe. Neemt u gerust een kijkje op onze website.

De fly-drives in Toscane zijn met zorg door ons samengesteld, met ruimte voor een rustig dagje aan het zwembad. Tijdens de rondreis verblijft u in een landelijk gelegen agriturismo, in hotels of een combinatie van beiden.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Toscane

Googlemaps laden...