Team Fundadore Travels

Wie zijn wij?

Directeur/oprichtster Henriëtte Korthals Altes heeft in Italië gewoond en is van oorsprong tolk/vertaler Italiaans.

Zij begon het bedrijf in 1989. Met haar kennis van het land, de taal en cultuur lag de focus van het begin af aan op "Het Andere Italië": geen massatoerisme, authentieke locaties en extra aandacht voor Zuid-Italië. Veel klanten komen jaarlijks bij ons terug en de ervaringen van onze reizigers inspireren ons om het aanbod steeds verder uit te breiden en te vernieuwen. Lees ook de meningen van anderen bij de beschrijvingen van onze accommodaties en arrangementen. Wij werken in een hecht en gemotiveerd team en staan graag voor u klaar om u het mooiste van Italië te bieden.Phaedra Korthals Altes is de dochter van directeur/ oprichtster Henriëtte Korthals Altes. Sinds 2007 is zij werkzaam bij Fundadore Travels.
Als klein kind ging zij al mee naar Italië op inkoopreis; enthousiast deelde zij visitekaartjes uit van Fundadore Travels. Op latere leeftijd bleef de zuid Europese cultuur, temperatuur en mentaliteit haar bijzonder aanspreken. Phaedra behaalde in 2007 haar Master European Studies aan de UVA te Amsterdam. Na haar studie ging zij weer naar Rome, zocht de Italiaanse wintersport op en verkende Noord Italië. Gezien haar persoonlijke kennis van de accomodaties, kent zij ons aanbod als geen ander.

Bij Fundadore Travels houdt Phaedra zich achter de schermen bezig met productontwikkeling. Bovendien stelt zij met veel enthousiasme een passende reis op maat samen voor elke klant.Miriam van Sloten is begin 2013 het team van Fundadore Travels komen versterken. Geboren op het dak van de wereld Kathmandu, opgegroeid in de eeuwige stad Rome en ‘volwassen geworden’ in de tweede mooiste stad ter wereld, Amsterdam. In 2000 is zij afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een master of arts in Europese Studies.

Gelijk na haar studie heeft ze ruim 8 jaar gewerkt voor het Nationaal Italiaans Bureau voor Toerisme in Amsterdam waar zij la bella Italia met passie heeft kunnen promoten. Miriam behoudt de contacten met de door Fundadore geselecteerde accomodaties in Italië, houdt zich creatief en inspirerend bezig met het vernieuwen van ons product en staat u graag te woord voor boekingsadvies en tips.

‘De zon heeft nooit één schaduw gezien’ (Leonardo da Vinci)Jenny Tuinder werkt bij Fundadore Travels sinds begin 2013. Na haar HBO opleiding Toerisme heeft ze veel gereisd in de wereld en heeft ze gewerkt bij een Hogeschool.

Een leuke baan in het toerisme had ze nog niet gevonden maar na een open sollicitatie aan Fundadore kwam ze ons team versterken. Al vaak is zij in Italië op vakantie geweest maar nog lang niet overal. Graag wil ze nog veel zien van het prachtige land en genieten van het heerlijke eten.

Ze houdt zich bezig met het onderhoud van de website, de reserveringen, het samenstellen van offertes en het boeken van reizen.


Tanja de Raadt is werkzaam bij Fundadore Travels sinds September 2015. Na haar masterstudie Leisure, Tourism and Environment aan de Wageningen Universiteit ging ze aan de slag bij Amsterdam Marketing. Na 5 jaar was ze toe aan een nieuwe uitdaging, deze heeft ze gevonden bij Fundadore Travels. Ze is al enkele keren in Italië geweest, maar hoopt het land nog vaak te bezoeken en goed te leren kennen.

Tanja houdt zich bezig met het onderhoud van de website, belevenispakketjes, en boekingen.