8-daagse Fly-drive Toscane Budget

Geen regio in Italië spreekt zo tot de verbeelding als Toscane: het landschap, de kunststeden en de ongekend rijke cultuur, we raken er nooit op uitgekeken. Ga nu de schoonheid van Toscane (her)ontdekken voor een aantrekkelijke prijs met dit uitgekiende arrangement.

U vliegt naar Pisa en begint en begint uw reis bij het schilderachtige San Gimignano in het westelijk Chianti-gebied. Daarna rijdt u naar de Orcia-vallei in Zuid Toscane, behorend tot het Unesco-werelderfgoed.
De laatste nachten logeert u in de heuvels van Fiesole, met Florence aan uw voeten.

U vliegt lowcost met Transavia (of Ryanair), maar bent verzekerd van onze kwaliteit en service: prachtig gelegen agriturismo’s (met zwembad), een zorgvuldig gekozen route, de autohuur is gegarandeerd all-in en u ontvangt verzorgde reisdocumenten met alle informatie.

Reacties

'Prachtige reis, mooie natuur en uitstekende locaties.'
Klik hier voor meer reacties

Route

Geen kaart beschikbaar.
Agriturismo Fattoria Voltrona
Op een schilderachtige locatie in het westelijke Chianti-gebied, 4 km. van San Gimignano, ligt het uitgestrekte terrein van de agriturismo Fattoria Voltrona. Zoekt u geen luxe, maar wel de charme en schoonheid van het onbedorven Toscaanse land, dan ...
Op een schilderachtige locatie in het westelijke Chianti-gebied, 4 km. van San Gimignano, ligt het uitgestrekte terrein van de agriturismo Fattoria Voltrona. Zoekt u geen luxe, maar wel de charme en schoonheid van het onbedorven Toscaanse land, dan zult u het hier zeker naar uw zin hebben. De eigenaar, Sebastiano Leanza, verbouwt er uitstekende wijnen en biologische producten, daarnaast is hij een hartelijk gastheer. U logeert in een eenvoudige, doch propere en netjes ingerichte kamer, voorzien van douche/toilet. Uiteraard is ontbijt in uw verblijf inbegrepen; 's avonds kunt u in het restaurant een heerlijk dagmenu verkrijgen voor een uiterst schappelijke prijs, inclusief wijn van het huis. Fattoria Voltrona is een prima uitgangspunt voor bezoek aan stadjes zoals San Gimignano, Volterra (18 km.) en Siena (35 km.), maar u kunt er ook heerlijk uitrusten of genieten van de 2 zwembaden en het terras met uitzicht; op het grote terrein zijn veel wandelmogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om paard te rijden en buitenritten te maken.
Toon meer informatie
Agriturismo Fattoria di Maiano
In de heuvels rondom Florence, waar vroeger de Medici en andere adellijke families hun buitenverblijven bouwden, ligt Fattoria di Maiano. Midden tussen de olijfboomgaarden en verheven boven Florence, heeft u hier daadwerkelijk de stad aan uw voeten l...
In de heuvels rondom Florence, waar vroeger de Medici en andere adellijke families hun buitenverblijven bouwden, ligt Fattoria di Maiano. Midden tussen de olijfboomgaarden en verheven boven Florence, heeft u hier daadwerkelijk de stad aan uw voeten liggen. Op slechts 5 km van de stad ligt dit oude landgoed waarover reeds in de 11e eeuw geschreven is. In het midden van de 19e eeuw is de villa van het landgoed door aankoop uitgebreid met een klooster en 2 boerderijen. In deze tijd werden ook waterreservoirs aangelegd over het gehele landgoed. Sinds het begin van de vorige eeuw is het landgoed eigendom van de oude Florentijnse familie Corsini. Deze familie heeft vanaf het begin beseft dat het van belang is de historie te bewaren voor en te laten gebruiken door toekomstige generaties. Wanneer u het oude klooster betreedt krijgt u de indruk dat u terug gaat in de geschiedenis. Hier woonden vroeger de Benedictijner nonnen, een strenge orde die weinig contact met de buitenwereld onderhield. Het klooster is overigens opvallend ruim gebouwd en heeft grote ramen waardoor er binnen ook veel licht is. Hier in dit klooster is nu nog een van Aretino's fresco, Madonna della Misericordia, te bezichtigen. Naast haar historie is Fattoria di Maiano ook bekend vanwege zijn olijfolie; misschien wel de beste uit de heuvels rondom Florence. Het is een bloeiend bedrijf waar vele mensen werken en wonen. In de oude boerderij heeft de eigenaar een kamers ingericht. Bij de restauratie heeft men met gevoel voor historie en gebruikmakend van oude materialen, de gebouwen in de oude stijl doen herleven. Dit, gecombineerd met bijpassende meubels, laat u meteen die historische Toscaanse sfeer beleven. Op het landgoed is een zwembad aangelegd en in een deel van de olijfboomgaard is een kinderspeeltuin gemaakt. Het grote landgoed heeft volop mogelijkheden om wandelingen te maken door de natuur. Op het landgoed is een winkel waar u de producten van Maiano en van de andere landgoederen van de familie kunt kopen. Eenmaal per week bestaat er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over het landgoed. Daarnaast kunt u een tocht per jeep boeken over het 300 ha grote landgoed om de flora en fauna van Fattoria di Maiano te bekijken. Vanaf het landgoed kunt u Florence en Fiesole makkelijk bereiken met de bus, de bushalte is op 1,5 km afstand.
Toon meer informatie

Aandachtspunten

Offerte aanvragen

Vertrekdata & PrijzenPrijzen per persoon


Kamertype

Bijkomende kosten

Calamiteitenfonds
23-11-2017 - 31-12-2018
€ 2.50 per boeking
Reserveringskosten
23-11-2017 - 31-12-2018
€ 25 per boeking

Inbegrepen

Wat vonden anderen?

Sinds kort vragen wij onze reizigers om een beknopt verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen. 2979

8-daagse Fly-drive Toscane Budget

[+] anoniem
[+] Jeannette , Hoorn Nh
[+] Dolce Toscane, Driehuis
[+] marjan, Egchel
[+] Patricia, Oosthuizen

Agriturismo Fattoria La Palazzina

[+] anoniem
[+] Auke, Haarlem
[+] Jeannette , Hoorn Nh
[+] Dolce Toscane, Driehuis
[+] marjan, Egchel
[+] Patricia, Oosthuizen
[+] Marcel en Jolande, Castricum

Agriturismo Fattoria di Maiano kamer Economy

[+] Dolce Toscane, Driehuis
[+] Marcel en Jolande, Castricum