Rondreizen Ligurië

De regio Ligurië staat vooral bekend als de Bloemenrivièra en is een prachtige regio om rondreizen door te maken. In deze regio zijn verschillende rondreizen mogelijk en deze rondreizen zijn ook goed te combineren met de regio’s Lombardije, Piemonte, Aosta-dal, Toscane en Emilia-Romagna. Fundadore Travels biedt daarnaast ook een speciale autorondreis in combinatie met de regio Piemonte aan. Tijdens deze rondreis krijgt u ook de mogelijkheid de stad Turijn te bezoeken.

Bezienswaardigheden
De rondreizen geven u de kans verschillende bestemmingen te bezoeken. Zo mag een bezoek aan de hoofdstad van deze regio Genua en de bekende dorpjes van Cinque Terre niet ontbreken tijdens de rondreizen. Een tip is om aan de Ligurische kust walvissen te spotten. Hier is de op één na grootste walvis, de vinvis te zien. Het binnenland van Ligurië bestaat voor een groot gedeelte uit de Ligurische Alpen. Hier kunnen prachtige wandelingen worden gemaakt. Het weer in Ligurië is aangenaam door de aanwezigheid van de bergen in het noorden en de zee in het zuiden. Wist u trouwens dat de pesto afkomstig is uit Ligurië? Elk stadje in deze regio kent zijn eigen variant, een aanrader dus om één van de vele soorten pesto’s tijdens uw vakantie uit te proberen!

Wilt u meer te weten komen over onze rondreizen in de regio Ligurië, of wellicht één van de andere rondreizen, neem dan contact met ons op.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...