Rondreizen Piemonte & Aosta-dal

Piemonte is een welvarende regio waar Turijn de hoofdstad van is. Hier zijn verschillende rondreizen mogelijk. Wat dacht u van een 10-daagse autorondreis Piemonte in combinatie met Ligurië? Of de 7-daagse fly-drive Piemonte en Turijn? Daarnaast is er ook een speciaal 4-daags arrangement voor de liefhebbers van wijnen, eten en het landschap van Piemonte. Alle rondreizen zijn zo aan te passen zodat uw perfecte rondreis ontstaat.

Bezienswaardigheden
Met deze rondreizen heeft u de mogelijkheid zo veel mogelijk van Piemonte & Aosta-dal te zien. Het Aosta-dal bevindt zich in het uiterste noordwesten van Italië en ligt aan de voet van de Alpenbergen Monte Rosa en Mont Blanc. Hier kan uitstekend gewandeld worden en in combinatie met het bezoeken van verschillende bergdorpjes de ideale bestemming. Andere aanraders qua steden zijn: Alba en Aosta. De beste wijnen zoals Barberba, Barolo en Moscato d’Asti zijn te vinden in de heuvels van Monferrato en de Langhe-streek. Ook kan er uitstekend gegeten worden; Turijn wordt ook wel de bakermat van slow food genoemd. Laat u inspireren op onze website door deze verschillende rondreizen.

De rondreizen in Piemonte & Aosta-dal zijn te combineren met de aangrenzende regio’s: Emilia-Romagna, Lombarije of Ligurië. Bekijkt u vooral onze website voor het gehele aanbod van rondreizen en accommodaties zoals diverse agriturismo’s.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...