Rondreizen Umbrië

Zachtglooiende groene heuvels met oude stadjes, zonnebloemen en zwarte truffels. Dit zijn een aantal kenmerken waar de regio Umbrië om bekend staat en die u zult tegenkomen tijdens het rondreizen. Umbrië wordt niet voor niets het groene hart van Italië genoemd. In Umbrië heeft Fundadore Travels vier rondreizen in haar aanbod. Bekijkt u vooral onze website voor een uitgebreid overzicht van alle rondreizen en accommodaties in Italië.

Bezienswaardigheden
In Umbrië zijn de mooiste middeleeuwse stadjes zoals Assisi, Orvieto, Gubbio, Foligno en Spoleto. Hier kunt u slenteren door de vele kronkelige steegjes. In deze stadjes zijn veel Etruskische en Romeinse overblijfselen en karakteristieke middeleeuwse gebouwen. Alle stadjes hebben een piazza met veel terrasjes waar u een cappuccino of een goed glas wijn kunt drinken. Het stadje Spello is een goed bewaard geheim in Umbrië met veel kleurrijke bloemen en planten aan de balkonnetjes en op de trappen. De hoofdstad van Umbrië is Perugia en deze stad is vooral bekend vanwege de Università per Stranieri. Verder is het Lago Trasimeno met zandstranden en gezellige dorpjes met restaurants en winkeltjes een aanrader.

Naast rondreizen in Umbrië biedt Fundadore Travels ook rondreizen en fly-drive reizen aan in andere regio’s in Italië. Daarnaast zijn de rondreizen in Umbrië goed te combineren met de regio’s Le Marche, Toscane en Emilia Romagna.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...