Vakanties Basilicata

Boek een vakantie Naar de regio Basilicata metFundadore Travels En ontdek het echte Italie. Basilicata is een onontdekte regio in de zool van de Italiaanse laars. U kunt een vakantie naar deze regio combineren met een regio in de buurt, zoals Apulie en Campanië. U kunt de vakantie met eigen auto boeken, maar ook met een huurauto en vluchten. Tijdens uw vakantie heeft u de keuze uit afwisselende accommodaties, zoals een verblijf agriturismo of wat luxere kleinschalige hotels.

Bezienswaardigheden
In Basilicata zijn prachtige kastelen en rijke steden te bezoeken. Deze bestemming zorgt voor onvergetelijke vakanties voor de cultuurliefhebbers, maar ook voor degene die op zoek is naar ontspanning. De stad Matera staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en ligt aan de rand van een ravijn. In Matera zijn vele grotwoningen te vinden, ook wel Sassi di Matera genoemd. Deze combinatie zorgt voor onvergetelijke vakanties in deze ongewone stad. De hoofdstad van Basilicata is Potenza en deze stad ligt in een bergachtig gebied. Al met al heeft Basilicata genoeg bezienswaardigheden om tijdens de vakanties van Fundadore Travels te ontdekken. De bekendste wijn uit Basilicata is de Aglianico del Vulture uit de vulkanische wijngaarden van de Vulture regio op 400 tot 600meter.

Vakanties naar Basilicata kan goed gecombineerd worden met andere bestemmingen van Fundadore Travels zoals Calabrië, Campanië en Puglia.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...