Vakanties Campanië

De regio Campanië staat bekend om Napels, de Amalfi-kust prachtige stranden, Pompeï, Capri en Procida. Genoeg redenen om een vakantie met Fundadore Travels naar deze regio te boeken. In deze regio kunt u kiezen hoe u uw vakantie wilt indelen. We bieden de 10-daagse Fly-drive Cilento en de Magna Graecia, de 8-daagse Fly-drive Campanië Budget en het 7-daags arrangement ‘Romantiek van de Amalfi-kust’aan. Daarnaast Kunt u voor een vakantie kiezen uit een combinatie van het bruisende Napels met een rustig eiland: het 7-daags arrangement Napels & Procida of het 7-daags arrangement Napels & Ischia.

Bezienswaardigheden
Tijdens een vakantie In de stad Napels hebben wij de volgende tips: San Gregoria Armeno, Museo Archeologico Nazionale en Palazzo Reale. Bezoek de wijk Spaccanapoli en eet hier een pizza Magherita (de pizza is in Napels ontstaan). Verder kent Campanië nog genoeg andere bestemmingen zoals de kustplaatsen Positano en Sorrento. Het Parco Nazionale del Cilento is een echte aanrader vanwege de combinatie van regionale cultuur en ongerepte natuur. Hier kan dan ook goed gewandeld worden. De beste wijn van Campanië is de vesuviaanse Lacryme Christi. Een vakantie met Fundadore Travels geeft u de mogelijkheid de gehele regio campanië te ontdekken.

De vakanties naar Campanië zijn goed te combineren met de regio’s Calabrië, Apulië, Basillicata en Latium. De vakanties zijn naar uw wens aan te passen, neem hiervoor contact op met Fundadore Travels.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Campanië

Googlemaps laden...