Vakanties Eolische Eilanden

Ten noorden van Sicilië liggen de Eolische eilanden. Deze eilanden zijn absoluut de moeite waard om tijdens uw vakantie te bezoeken. Fundadore Travels verzorgt graag uw vakantie naar De Eolische Eilanden. U kunt een vakantie naar Sicilië combineren met een verblijf op de Eolische Eilandenen, maar Fundadore Travels biedt ook een mooie reis aan naar de eilanden Lipari en Stromboli. U vliegt naar Catania waarna u per privé-transfer naar Milazzo wordt gebracht. Vanaf de haven van Milazzo vaart u per ferry naar de eilanden Lipari en Stromboli. Tijdens uw vakantie zijn leuke extra' s inbegrepen, zoals een diner en een tocht met de draagvleugelboot.

Bezienswaardigheden
Allereerst verblijft u op het grootste eiland, Lipari. Op dit eiland zult u zich niet snel vervelen want er zijn verschillende bezienswaardigheden zo kunt u er wandelen, zwemmen, fietsen, boottochtjes maken en het hoofdstadje met een middeleeuws centrum verkennen. Vervolgens gaat u per draagvleugelboot naar het vulkaaneiland Stromboli. Hier vindt u lavastranden, ongerepte natuur en mogelijkheden om te wandelen en snorkelen. De laatste nacht verblijft u op Sicilië en wordt u opnieuw per privé-transfer naar de luchthaven van Catania gebracht. De Eolische eilanden hebben een mediterraan klimaat.

Elke vakantie, die u boekt bij Fundadore Travels is uit te breiden volgens uw wens. Tijdens een vakantie via Fundadore Travels verblijft u in kleinschalige accommodaties waarbij u de echte Italiaanse cultuur beleeft. Bezoekt u vooral onze website voor meer informatie over al onze reizen naar Italië.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...