Vakanties Latium

Bij vakanties naar de regio Latium wordt snel alleen aan Rome gedacht. De hoofdstad van Italië is prachtig en vol van geschiedenis en cultuur, maar Latium heeft nog veel meer te bieden. Fundadore Travels biedt vakanties aan waarin u juist het minder bekende deel van deze regio kunt ontdekken. De vakanties hebben een perfecte combinatie van cultuur, landschap, keuken en heerlijke wijnen oftewel hier kunt u het Italiaanse leven meemaken. Zo verblijft u tijdens deze vakanties altijd in authentieke kleinschalige accommodaties. Dit kan een hotel, bed & breakfast of agriturismo zijn.

Bezienswaardigheden
In het noorden van Latium zijn verschillende historische stadjes zoals Tarquinia en Viterbo te bezoeken. In het zuiden zijn vele abdijen, kastelen en overblijfselen uit de Romeinse tijd te vinden. Latium is gelegen tussen de Tyrrheense Zee en de Apennijnen. Het landschap is gevormd door de vulkaanuitbarstingen wat zorgde voor een vruchtbare grond. Door de vruchtbare bodem in Latium zijn veel fruit, noten- en olijfbomen te vinden. Verder is Latium de regio met de meeste meren en ligt het aan de kust. Dit zorgt ervoor dat het ook de perfecte regio is voor een vakantie met veel zon en ontspanning.

Latium grenst aan de regio’s Toscane, Umbrië, Abruzzen, Marche, Molise en Campanië. U kunt een vakantie in Latium goed combineren met een één van deze regio's. Fundadore Travels biest in heel Italië mooie vakanties aan en zoekt altijd kleinschalige, authentieke locaties uit. Zo zijn er fly-drive vakanties, autorondreizen maar ook losse accommodaties bij Fundadore Travels te boeken.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...