Vakanties Marche

In Le Marche (ook wel 'the unknown Tuscany' genoemd) kunt u toeren door ongerepte heuvellandschappen en oude, pittoreske stadjes. Ondertussen verblijft u met de vakanties van Fundadore Travels in Le Marche in drie verschillende accommodaties. De accommodaties van deze vakanties variëren van landelijk gelegen agriturismo's tot kleinschalige hotels. Fundadore Travels biedt zowel autovakanties als fly-drive vakanties aan. Dit zorgt ervoor dat er voor elk type reiziger een geschikte vakantie te vinden is.

Bezienswaardigheden
Le Marche is een veelzijdige bestemming met vele onbekende bezienswaardigheden. Bezoek het gevarieerde gebied Riviera del Conero met prachtige stranden en mooie dorpjes. Verder zijn de plaatsen Recanati, de havenstad Ancona, het historische Ascoli Piceno en de universiteitsstad Urbino absoluut de moeite waard. De badplaatsen Portonuovo, Sirolo en Numana zijn populair onder de Italianen. Ook mag een bezoek aan de grotten (Grotte di Frasassi) zeker niet worden vergeten. Een combinatie van deze steden, stranden en cultuur zorgt voor een onvergetelijke vakantie.

Le Marche grenst in het noorden aan Emilia-Romagna en San Marino. Het westen grenst aan Toscane en Umbrië en het zuidoosten aan de regio’s Abruzzen en Latium. Ook in deze regio’s biedt Fundadore Travels verschillende vakanties aan. Wilt u meer informatie over één van deze vakanties, aarzel niet en neem contact met ons op.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...