Vakanties Toscane

De bekendste regio in Italië is ongetwijfeld Toscane. In deze regio zijn vele mogelijkheden voor vakanties mogelijk. Fundadore Travels is dé Italië-specialist en heeft vele vakanties in haar aanbod. Wat dacht u van een 8-daagse fly-drive 'Toscane budget' of een fly-drive 'alle charmes van Zuid-Toscane'? Toch liever een rondreis met eigen auto? Dan zijn onze autovakanties wellicht wat voor u. Bovendien heeft Fundadore Travels een gevarieerd aanbod van accommodaties in Toscane. Bekijk voor een uitgebreid overzicht van alle vakanties onze website.

Bezienswaardigheden
Toscane heeft een aantal bezienswaardigheden die een absolute must zijn, zoals het prachtige Florence en de kleinere stadjes Siena, Lucca en San Gimignano. Andere tips voor vakanties in Toscane zijn een bezoek aan het eiland Elba en het mooie stadje Volterra dat een prachtig oud centrum heeft. Doordat Toscane ook kust heeft, zijn er ook een aantal prachtige stranden. Een aanrader voor sfeervolle kustplaatsjes zijn Castiglione della Pescaia en Capalbio. Tot slot mag het heerlijke Italiaanse eten niet vergeten worden. Probeer bijvoorbeeld eens een polenta fritta en de pittige pecorino en drink hierbij uiteraard een glas wijn uit de wereldberoemde Chianti-streek.

Bent u al enthousiast geworden? Wij kunnen voor al uw vakanties naar Italië een offerte voor u opstellen zodat u het heerlijke Italiaanse leven snel zelf kunt gaan beleven.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |

Bestemmingen Toscane

Googlemaps laden...