Vakanties Trentino - Alto Adige

Trentino-Alto Adige bestaat uit het Italiaanse Trento en het Duitstalige Zuid-Tirol. In deze noordelijke regio biedt Fundadore Travels verzorgt graag uw vakantie naar deze mooie regio. U kunt uw vakantie in Trentino - Alto Adige ook combineren met reis naar een andere Italiaanse regio. Fundadore Travels biedt de 10-daagse autorondreis Meren en Kastelen. Een vakantie in Trentino wordt dan gecombineerd met de regio Lombardije. Een andere rondreis is de 9-daagse autorondreis Veneto & Trentino. Een vakantie met Fundadore Travels kan altijd worden uitgebreid met autohuur en vluchten.

Bezienswaardigheden
Deze regio is door het milde klimaat met een frisse berglucht een aangename bestemming voor vakanties van natuurliefhebbers en wandelaars. De vele meren zijn een absolute must bezienswaardigheid in deze regio. Aanraders zijn: Lago di Molveno en Lago di Tenno. De stad Trento ligt aan de Adige rivier en deze stad is erg levendig met veel bezienswaardigheden, gastvrije mensen en voldoende winkelmogelijkheden. Bezoek in de stad Trento ook het bekende kasteel: Castello del Buonconsiglio. Trentino-Alto Adige staat ook bekend om frisse en fruitige wijnen gemaakt van Chardonnay en Pinot Grigio.

Deze noordelijke regio is een aanrader voor een ontspannen en gevarieerde vakantie. Voor het gehele aanbod van reizen naar Italië kunt u op de website van Fundadore Travels bekijken. Voor vragen of meer informatie over een vakantie naar Italië kunt u ons bellen of het contactformulier op onze website invullen.

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...