Vakanties Umbrië

Het groene hart van Italië, zo wordt de regio Umbrië ook vaak genoemd. Het is de perfecte regio om met de auto te ontdekken. Hierdoor heeft u tijdens de vakanties die Fundadore Travels aanbiedt de vrijheid zoveel mogelijk te zien. Alle autovakanties kunnen worden uitgebreid met vluchten en autohuur. Fundadore Travels biedt verschillende vakanties aan en heeft naast agriturismo’s en kleinschalige hotels ook een aantal vakantiehuizen met zwembad in haar aanbod. Bezoek vooral onze website of neem contact met ons op zodat wij een ideale vakantie voor u kunnen samenstellen.

Bezienswaardigheden
Umbrië kent veel authentieke steden, dorpen en uitgestrekte groene natuurgebieden. In de stadjes in Umbrië vindt u karakteristieke middeleeuwse gebouwen en Etruskische en Romeinse overblijfselen. In het hart van Umbrië is de stad Perugia te vinden. Tips voor deze stad zijn o.a. de kathedraal van Perugia en de Galleria Nazionale dell'Umbria. Kleine restaurantjes en trattoria’s zijn er volop te vinden in Umbrië. U kunt er heerlijke lokale gerechten bestellen, zoals umbricelli (de eigen pasta van Umbrië die lijkt op tagliatelle) met witte of zwarte truffel. Het klimaat in Umbrië is mediterraan wat zorgt voor droog en warm weer in de zomer, ideaal voor vakanties waarbij u heerlijk van de zon wilt genieten.

Wilt u meer weten over vakanties in Umbrië, neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze website. Hier vindt u ons complete aanbod van vakanties naar bella Italië!

Rondreizen Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle fly & drives Italië

Accommodaties Italië

Klik hieronder voor een overzicht van alle accomodaties die wij in Italië aanbieden

Vervoersmogelijkheden

Vluchten KLM/ Alitalia | Vluchten Transavia | Vluchten Ryanair | Vluchten EasyJet | Autohuur | Trein | Parkos |
Googlemaps laden...