Fundadore Travels - Italie Vakanties

Autohuur

De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. Wij adviseren u de auto van te voren te reserveren, zeker in het hoogseizoen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan op de luchthaven van aankomst zijn of op een plaats dicht bij uw accommodatie. Ook is het mogelijk om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt.

Fundadore Travels werkt op het vaste land van Italië en de eilanden Sicilië en Sardinië samen met AVIS. Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! AVIS heeft een groot aantal kantoren in het hele land en beschikt over een modern wagenpark.

Klik op de onderstaande links om alle informatie te zien. Let op, er gelden afwijkende categorieen en voorwaarden voor Italie:

Inclusief bij de standaard autohuur:
-Ongelimiteerd aantal kilometers
- WA verzekering
-CDW (gedeeltelijke schadeverzekering met eigen risico van € 550,- excl. tax bij schade)
-TP (gedeeltelijke diefstalverzekering met eigen risico van € 550,- excl. tax bij diefstal)
-VRF (kenteken registratietoeslag)
-Luchthaventoeslag
-PAI (Personal Accident Insurance)
-1 extra bestuurder
-TAX

Optionele aanvullende verzekeringen ter plaatse; Super CDW/TP, Super PAI, Windscreen Damage Waiver (WDW), Roadside Safety Net (RSN).

All-inclusive service (optioneel bij te boeken bij uw boeking via onze website)
Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van de All Inclusive service van AVIS. Hiermee koopt u het eigen risico in geval van eventuele schade of diefstal af. Indien u ter plaatse de all-inclusive service alsnog wilt reserveren, dan kunnen er andere tarieven gelden.

AVIS autohuur met onze all-inclusive tarieven is inclusief: 
- Ongelimiteerd aantal kilometers
- WA verzekering
- Super CDW (schadedekking zonder eigen risico bij schade*)
- Super TP (diefstaldekking zonder eigen risico bij diefstal*)
- PAI (ongevalleninzittenden verzekering)
- WDW (ruitschadedekking)
- VRF/Road Service Charge - Kentekenregistratietoeslag
- Luchthaventoeslag
- 1 gratis extra bestuurder
- Binnenlandse one ways**
- BTW (=22%)  

* Inclusief dekking glas/banden/bodem
** Met uitzondering van het vaste land naar de eilanden v.v.

Optionele aanvullende verzekeringen ter plaatse; Super Personal Accident Insurance (PAI), Roadside Safety Net (RSN).

Administratiekosten
In geval van schade, diefstal en bekeuringen zijn er administratiekosten van toepassing. Dit geldt ook wanneer u het eigen risico ter plaatse afkoopt. De administratiekosten zijn  excl. BTW per gebeurtenis:

- voor schade €80 excl. BTW
- voor bekeuringen €60 excl. BTW.

Dit bedrag zal door AVIS van uw creditcard worden afgeschreven. De bekeuring zelf ontvangt u rechtstreeks en dient u zelf te betalen aan de betreffende instantie.

Uitleg optionele verzekeringen
Met onze all-inclusive tarieven kunt u onbezorgd de weg op. Er zijn nog twee aanvullende verzekeringen die u ter plaatse kunt afsluiten.

RSN (Roadside Safety Net)
Met RSN bent u verzekerd tegen pechhulp in geval van een aantal situaties die niet bij de standaard pechhulp zijn inbegrepen (sleutel verloren, lege accu, sleutel in auto opgesloten, zonder brandstof komen te staan). Heeft u geen RSN afgesloten, dan krijgt u nog steeds pechhulp, maar dan betaalt u het bedrijf dat de pechhulp verleent zelf (alleen in geval van de genoemde situaties, standaard pechhulp is altijd inbegrepen). RSN kost 5,- euro per dag, met een maximum van 75,50 euro per huur.

Super PAI
Dit is een persoonlijke ongevallen verzekeringen voor de bestuurder en inzittenden. Hiermee verzekert de huurder zich van een uitkering voor medische kosten bij blijvende invaliditeit of overlijden, als gevolg van een ongeval. Super PAI is een aanvulling op de standaard PAI, welke reeds inbegrepen is in het tarief. Hierbij zijn de uit te keren bedragen in geval van medische kosten hoger dan bij standaard PAI.
(Wij adviseren om voor vertrek na te gaan of de reis en/of zorgverzekering dit reeds dekt).
Super PAI kost 2,- euro excl. BTW per dag.

Rijbewijs
De bestuurder(s) dienen minimaal 1 jaar in bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Creditcard
De op de voucher vermelde hoofdbestuurder dient te beschikken over een geldige creditcard (met pincode) op eigen naam die gebruikt wordt als borg en voor het betalen van eventuele extra's ter plaatse.

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd van de bestuurder en medebestuurder(s) is 21 jaar met uitzondering van de categorieen D, H en L. Hiervoor geldt een minimumleeftijd van 25 jaar.

Young Driver
Bestuurders jonger dan 25 jaar zijn verplicht een toeslag te betalen. Deze toeslag is 16,53 euro excl. BTW per dag, met een maximum van 165,30 euro excl. BTW per huur.

De Young driver toeslag voor extra bestuurders is 16,53 euro per dag, met een maximum vanvan 247,95 euro excl. BTW per huur.

Huurcontract tekenen
Let u bij het tekenen van het autohuurcontract goed op het bedrag waar u voor tekent. Dit bedrag staat voor de lokale extra's die u ter plaatse afsluit en die dus van uw creditcard zullen worden afgeschreven. Indien hier kosten op staan waar u het niet mee eens bent, bijvoorbeeld een verzekering die u niet had willen hebben, dan dient u dit direct bij de Avis medewerker aan te geven voordat u tekent. Er zijn op de verhuurkantoren in Italie ook Nederlandse versies van het huurcontract aanwezig zodat er geen misverstand kan ontstaan door de taal.

Brandstof
U ontvangt de huurauto met een volle tank en heeft hierbij de volgende opties: 

Fuel up front: u koopt een volle tank benzine/diesel voordat u gaat rijden met de auto. Dat betekent dat u de auto niet volgetankt hoeft in te leveren. Er is geen teruggave van benzinekosten van toepassing.  

Pay on return: als u geen 'fuel up front' heeft gekocht, maar de auto toch niet met een volle tank kan inleveren, dan zal Avis dat voor u doen. Hiervoor berekenen zij een aftankfee.

Bring back full: u levert de auto met een volle tank in. 

De voordeligste optie is altijd om de auto zelf met een volle tank in te leveren.

Extra bestuurder
Bij de huur is 1 extra bestuurder inbegrepen. Er wordt een toeslag berekend voor overige extra bestuurders van 7 euro excl. BTW per dag, met een maximum van 105 euro excl. BTW per extra bestuurder per huurperiode.

Optionele accessoires
Optionele accessoires kunnen vooraf gereserveerd worden, maar dienen altijd ter plaatse per creditcard te worden betaald.

Baby/Kinderzitje:    24,80 euro excl. BTW per dag, maximaal 74,41 euro excl. BTW per huur.

GPS systeem: 16 euro excl. BTW per dag, maximaal 120 euro excl. BTW per huur.

Winteruitrusting
Wij wijzen u erop dat tussen 15 november en 15 april voor veel Italiaanse provincies speciale eisen gelden met betrekking tot winteruitrusting in de auto (winterbanden, sneeuwkettingen, enzovoorts). Wij adviseren u om u goed voor te bereiden door voldoende informatie in te winnen over de wegen waarop u gaat rijden tijdens uw reis. Dit kunt u doen door de volgende websites te raadplegen    www.poliziadistato.it    en    www.mit.gov.it.

De genoemde lokale tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Alle bovenstaande prijzen, autohuur groepen en voorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie