Fundadore Travels - Italie Vakanties

Residenza 100 Torri

Residenza 100 Torri

Ascoli Piceno

Ligging

In het hart van de oude stad Ascoli Piceno ligt de Residenza 100 Torri, ook wel Cento Torri. Het 13e eeuwse palazzo van de adellijke familie Tassi is met zorg getransformeerd tot een sfeervol en intiem hotel. De locatie ligt rustig en biedt u een historische ambiance met eigentijds comfort.

De 14 kamers zijn stijlvol en gerieflijk ingericht, met meubels en kunstwerken uit de privé collectie van de familie. In de wintertuin en de lounge/bar kunt u ontspannen na een dag sightseeing. De kamers zijn geluiddicht en er is een eigen parkeerterrein.

Residenza 100 Torri ligt op een steenworp afstand van het Piazza del Popolo, één van de mooiste pleinen van Italië met het Palazzo dei Capitani, de San Francesco basiliek en het historische cafe Meletti waar o.a. Hemmingway graag kwam.

Naast de Residenza ligt de dependance Camere La Corte, gevestigd in een voormalig klooster, dat met zorg is gerestaureerd. De kamers zijn gelijkwaardig aan die in het hoofdgebouw en bieden hetzelfde comfort, alleen is er in Camere la Corte geen airconditioning. Gasten van Camere la Corte gebruiken het ontbijt en alle overige faciliteiten van Residenza 100 Torri.

De unieke ligging en de vriendelijke, persoonlijke ontvangst maken van Residenza 100 Torri iets bijzonders.
  • Residenza 100 Torri

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Rondreis Italië | Marche 10 dagen

10-daagse Fly-drive Marche in Boutique hotels

Dag 1-4U vliegt op Bologna, hier staat de huurauto voor u klaar. U rijdt zuidelijk naar Castello di Montegiove waar u de eerste drie nachten verblijft. Dichtbij zee geniet u van een schitterend landsc... Lees meer

Bekijk

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie