Authentieke locaties

Het echte Italië-gevoel kunt u beleven in één van onze authentieke locaties. Naast onze rondreizen met verblijf in meerdere hotels of agriturismo's, bieden we ook standplaatsen aan inclusief vlucht en huurauto. U logeert op één locatie en de aansluitende vluchten en huurauto zijn inbegrepen. De accommodatie kan een agriturismo, (Boutique) hotel of appartement zijn. Mooie bestemmingen hiervoor zijn Sicilië, Sardinië, Toscane, Umbrië en Puglia

Hotels & Agriturismo in Italië

Fundadore Travels heeft met een aantal bijzondere (Boutique) hotels en agriturismo's een mooi arrangement inclusief vluchten en autohuur samengesteld. Een agriturismo is een "vakantieboerderij" waar producten worden verbouwd, zoals wijn, olijfolie, fruit, etc. Het hotel of agriturismo liggen allemaal op korte afstand van bezienswaardigheden, mooie steden en dorpjes of prachtige natuur. Sommige arrangementen zijn inclusief leuke extra's, zoals een kookworkshop, proeverij, diner met wijnen of rondleiding.

Appartementen Italië

Geniet van rust, het uitzicht, van uitstapjes maken, boodschappen doen op de lokale markten of "alimentari" - en heeft u geen zin om te koken, dan is er altijd wel een trattoria in de buurt. Vaak liggen onze appartementen op een landgoed, waar u verzekerd bent van een mooie ligging.

CASE VACANZE

Naast ons eigen aanbod, heeft u een grote keuze uit de huizen en appartementen van onze Italiaanse partner.

Via deze pagina leest u meer over ons aanbod Case Vacanze.

Authentieke locaties op maat

Naast de reizen, die u via de website kunt boeken, biedt Fundadore Travels een geheel verzorgde reis op maat aan in Italië.  U geeft uw wensen en uw budget aan en wij organiseren voor u de complete reis inclusief overnachtingen en eventuele extra's.