Fly Drive Puglia

Bent u op zoek naar een onvergetelijke fly drive Puglia? Dan bent u bij Fundadore Travels met 30 jaar ervaring aan het juiste adres Wat houdt dit concept in? Met een fly and drive reis combineert u vluchtvervoer en de overnachtingen. Bij aankomst op de luchthaven van Bari of Brindisi staat een huurauto gereed, waarmee u de individuele rondreis door Puglia kunt maken. Fundadore Travels biedt verschillend soorten  fly drives aan tussen de 8 en 15 dagen.

Tijdens een fly-drive overnacht u op de mooiste plekken van Apulië, zoals op het Gargano schiereiland of in de steden, Bari, Lecce en Otranto. Geniet van de groene bergen en de mooie stranden tijdens uw rondreis en overnacht in de unieke Trulli, de bijzondere huisjes met een puntdak. Een fly and drive Puglia kunt u ook goed combineren met andere regio's zoals, Basilicata Campanië of Calabrië.

Fly drive op maat

Naast een  fly drive vakantie, die u via de website kunt boeken, biedt Fundadore Travels een geheel verzorgde rondreis op maat aan door Puglia. U geeft uw wensen en uw budget aan en wij organiseren voor u het vliegticketde huurauto en bijbehorende overnachtingen. Fundadore Travels stippelt voor u de allerbeste route uit met een verblijf in een agriturismo, masseria of hotel. Wij zorgen ervoor dat u alle mooie bezienswaardigheden van Puglia te zien krijgt, maar dat u ook kennis kunt maken met de cultuur en de typische gerechten van Puglia op de authentieke accommodaties.  

Populaire rondreizen voor een Fly Drive door Puglia

10-daagse Fly-drive Puglia Charme
U vliegt op de luchthaven van Bari, waar uw huurauto gereed staat. Tijdens deze reis maakt u kennis met de bijzondere regio Apulië; Puglia in het Italiaans. U verblijft op vier afwisselende locaties; u overnacht midden in de stad Lecce, maar ook op een authentieke Masseria waar eigen producten worden verbouwd en u eindigt op het groene schiereiland Gargano met mooie stranden en ideaal voor mooie wandelingen.

8/11/15 daagse Fly-drive Uniek Puglia

U vliegt op Bari of Brindisi en u reist vervolgens met de huurauto door de hak van de laars. U kunt zelf het tempo bepalen, door te kiezen voor een reis van 8, 11 of 15 dagen. U logeert op vijf locaties, die gunstig gelegen zijn voor uitstapjes. De mooie steden Bari en Lecce zijn een echte aanrader, maar, Otranto en Gallipoli zijn ook zeker de moeite waard. U eindigt de reis in een authentieke Trullo (punthuisje) aan de rand van het mooie dorpje Martina Franca.

8-daagse Fly-drive Unieke steden van het Zuiden

U vliegt op de luchthaven van Bari, waar uw huurauto gereed staat. U combineert de regio Apulië met Basilicata, waar de prachtige stad Matera ligt. Deze reis is ideaal voor cultuurliefhebbers, want u logeert midden in Conversano (vlakbij Bari) en de Trulli dorpjes), Lecce en Matera. In Conversano en Matera verblijft u in een bijzonder hotel met wellness mogelijkheden. In Lecce verblijft u in een nette B&B midden in het historisch centrum.