Fly Drive Sardinië

Sardinië is een bijzonder eiland in Italië en ligt vlak onder Corsica. De Italianen zelf gaan er graag naartoe voor een heerlijke strandvakantie aan het populaire kustgebied. U kunt er echter ook voor kiezen om het authentieke binnenland te verkennen met prachtige, soms ruige natuur. Fundadore Travels biedt u de mogelijkheid een complete zorgeloze  fly drive vakantie te boeken. Wij zorgen voor uw vluchthuurauto en overnachtingen. Daarbij stippelen wij voor u een route uit langs de hoogtepunten van Sardinië.

Fly drive op maat

Naast een  fly drive vakantie, die u via de website kunt boeken, biedt Fundadore Travels een geheel verzorgde rondreis op maat aan door Sardinië.  U geeft uw wensen en uw budget aan en wij organiseren voor u het vliegticket, de huurauto en bijbehorende overnachtingen. Fundadore Travels stippelt voor u de allerbeste route uit met een verblijf in agriturismo of hotel. Wij zorgen ervoor dat u alle mooie bezienswaardigheden te zien krijgt, maar dat u ook kennis kunt maken met de cultuur en de Italiaanse gerechten op de authentieke accommodaties.  

Populaire fly drive rondreizen door Sardinië

8-daagse fly drive kleurrijk Sardinië

U begint uw rondreis op de luchthaven van Olbia. Vervolgens gaat u in een week tijd Sardinië verkennen. U begint aan de oostkust met unieke baaien en stranden.
Vervolgens gaat u naar de westkust, en het authentieke Bosa waarnaar u in de laatste dagen van u rondreis weer naar het Noorden gaat.

8/11/15 daagse Fly drive Uniek Sardinië

Deze rondreis geeft u de kans in eigen tempo Sardinië te ontdekken. U kunt op Olbia of Cagliari vliegen en u maakt een keuze tussen een fly drive van 8, 11 of 15 dagen. We hebben een mooie afwisselende route door Sardinië uitgestippeld, waarbij u kennismaakt met de mooie natuur, cultuur en stranden van het eiland. U logeert in 4 bijzondere hotels, die allemaal een eigen persoonlijke stijl hebben. Geniet van het groene binnenland en het authentieke Bitti, maar ontdek ook de stranden en het oude centrum van Alghero.

15-daagse fly drive Sardinië in Agriturismo. 

U zal de rondreis starten in het Noorden en u reist in twee weken het gehele eiland over.
Tijdens het rondreizen verblijft u drie of vier nachten in elke agriturismo, dus u heeft voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving en u kunt in alle rust alle bezienswaardigheden bezoeken