Fly Drive Sicilië  

Sicilië is al jaren één van de meest populaire bestemmingen van Italië.  Hebt u het eiland altijd al een keer willen verkennen? Dan is een fly en drive vakantie door Sicilië de ideale oplossing; Vluchten, huurauto en het verblijf op meerdere accommodaties zijn inbegrepen.  Sicilië is voor iedereen een mooie bestemming; families met kinderen, cultuurliefhebbers, sportievelingen, maar een zon, zee- en strandvakantie is ook heerlijk op dit zonnige eiland. Fundadore Travels heeft een uitgebreid  fly and drive aanbod met mooie routes, waarbij de authentieke, bijzondere accommodaties centraal staan. Bij elke fly drive vakantie op Sicilië staan tips over bezienswaardigheden, leuke stadjes en eventueel stranden, die u kunt bezoeken tijdens uw geheel verzorgde reis.

Fly drive op maat

Naast een  fly drive vakantie, die u via de website kunt boeken, biedt Fundadore Travels een geheel verzorgde rondreis op maat aan door Sicilië.  U geeft uw wensen en uw budget aan en wij organiseren voor u het vliegticket, de huurauto en bijbehorende overnachtingen. Fundadore Travels stippelt voor u de allerbeste route uit met een verblijf in agriturismo en/ of (luxe) hotel. Wij zorgen ervoor dat u alle mooie bezienswaardigheden op Sicilië te zien krijgt, maar dat u ook kennis kunt maken met de cultuur en de Siciliaanse gerechten op de authentieke accommodaties.  

Tips voor een Fly Drive door Sicilië

15-daagse Fly-drive Sicilië in Agriturismo met wijnproeverij

Bij onze 15-daagse fly drive Sicilië in Agriturismo vliegt u op Catania en kunt u onder andere Syracuse, de Tempel van Segesta, Palermo, Cefalu, Taormina en uiteraard de Etna bezoeken.
Tijdens deze rondreis verblijft u in een agriturismo, waar eigen producten worden verbouwd. U ontvangt een gratis wijnproeverij en producten van het huis.

8-daagse Fly-drive Het Onontdekte West Sicilië

Als u de high lights al eens gezien heeft of als u de rust wat meer op wilt zoeken, dan is de 8-daagse Fly-drive Het Onontdekte West Sicilië een echte aanrader. U vliegt op Palermo en verblijft op drie authentieke accommodaties. Wandel door het prachtige natuurgebied Lo Zingaro, bezoek de minder bekende tempel van Segesta of het stadje Trapani. Palermo is ook zeer de moeite waard om eens langer te verkennen.

8/11/15 daagse Fly drive Uniek Sicilië

Deze rondreis geeft u de kans in eigen tempo dit mooie eiland te ontdekken. U kunt op Palermo of Catania vliegen en u maakt een keuze tussen een fly drive van 8, 11 of 15 dagen. We hebben een mooie afwisselende route over Sicilië uitgestippeld, waarbij u kennismaakt met de mooie natuur, cultuur en stranden van het eiland. U logeert in 4 bijzondere hotels, die allemaal een eigen persoonlijke stijl hebben. Bezoek Modica en Ragusa en reis verder naar de Tempelvallei in Agrigento. Aan de Oostkant logeert u vlakbij Palermo en u eindigt bij de Etna en Taormina.