Fly Drive Toscane

Eén van de populairste regio's in Italië voor een fly drive is Toscane. Het is een schilderachtig landschap met een eeuwenoude cultuur; steden als Florence, Pisa, Siena en het 13e eeuwse San Gimignano en plaatsjes zoals Volterra en Chiusi zijn een rondreis door deze regio zeer de moeite waard.. De Chianti-streek in Toscane is wereldberoemd om zijn wijn. Overal vindt u fattoria's waar u binnen kunt lopen om wijn te proeven. Bij een  fly drive vakantie zijn vluchten, autohuur en overnachtingen inbegrepen.

Fly drive op maat

Naast een  fly drive vakantie, die u via de website kunt boeken, biedt Fundadore Travels een geheel verzorgde rondreis op maat aan door Toscane.  U geeft uw wensen en uw budget aan en wij organiseren voor u het vliegticketde huurauto en bijbehorende overnachtingen. Fundadore Travels stippelt voor u de allerbeste route uit met een verblijf in agriturismo en/ of (luxe) hotel. Wij zorgen ervoor dat u alle mooie bezienswaardigheden in Toscane te zien krijgt, maar dat u ook kennis kunt maken met de cultuur en de Toscaanse gerechten op de authentieke accommodaties.  

Tips voor een Fly Drive door Toscane

8/11/ 15 daagse Fly drive Uniek Toscane

Met deze rondreis kunt u zelf het reistempo bepalen. Bovendien is vertrek vanaf meerdere luchthavens mogelijk. U heeft de keuze uit Amsterdam, Eindhoven, Brussel Charleroi, Weeze of Rotterdam. Bij aankomst op de luchthaven van Pisa, staat de huurauto voor u klaar. Tijdens de afwisselende route langs de hoogtepunten van Toscane logeert u op vier bijzondere locaties: twee wijnlandgoederen, een historisch landhuis en een prachtige agriturismo met een bekroond restaurant.

9-daagse Fly-drive Toscane in Boutique hotels

U vliegt vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel Charleroi, Weeze of Rotterdam naar Pisa en haalt daar de huurauto op. Zoals uit de titel van de reis al naar voren komt, logeert u tijdens deze rondreis in bijzondereBoutique  hotels. Mooie landelijke locaties met zwembad wisselt u af met een verblijf in de historische stad Certaldo. Alle hotels liggen in de omgeving van de belangrijkste Toscaanse bezienswaardigheden en steden.