Fly drive Toscane

Toscane heeft voor ieder wat wils. Van de skigebieden in het Noorden, tot de meer bekende steden naar het Zuiden toe. Of het nu is om in de natuur te wandelen, kunst te gaan bezichtigen of aan het strand te liggen, deze streek heeft het allemaal.
En waarom niet alles combineren? Door een fly drive in Toscane te boeken bij Fundadore travels, kan u genieten van een vakantie volledig afgesteld op uw behoefte. Een korte vlucht naar een heerlijke streek, die u met de auto op eigen houtje kan verkennen.

Kunstzinnig Firenze verkennen met een Fly drive door Toscane

Bij een bezoek aan Toscane, kan natuurlijk een tripje Firenze niet ontbreken. U parkeert uw auto gratis op een van de parkings buiten het centrum en met de tramvia staat u een klein half uurtje later in Firenze. Dit tegen een lage prijs, zeker in vergelijking met parkeren in de stad.In Firenze is heel erg veel te zien, u doet er dus best aan eens op voorhand te kijken wat u zeker niet wilt missen. Voor sommige musea (denk bijvoorbeeld aan het Uffizi) is het handig om op voorhand tickets te kopen om lange wachtrijen, of zelfs teleurstellingen te vermijden. Plan u dit soort activiteiten liever niet van tevoren of wilt u nog enkele tips? Dan is het bezoeken van een toerismekantoor altijd een goed idee. In Firenze zijn 3 toerismekantoren aanwezig, waarvan 1 vlak aan het station waar de tramvia halt houdt. Enkele toppers in Firenze zijn het Uffizi en de Duomo waar het zeker de moeite loont om de rij te trotseren om in en rond de koepel te wandelen.

De verborgen parel van Italië: Luca

Als u met uw fly drive vakantie naar Toscane gaat, is een bezoek aan Luca zeker de moeite waard. Deze levendige stad ademt sfeer uit overal waar u komt. Maak eens een wandeling over de stadsmuren, waar een mooi park een ideale achtergrond vormt om de stad eens van wat hoger te bekijken.Een beeld dat vrijwel iedere bezoeker voor altijd bijblijft is de Torre Guinigi, de toren waar een parchtige steeneik op groeit. Als u de vele trappen beklimt kan u aan de top genieten van een prachtig uitzicht over Luca. Hier kan u ook rustig even op adem komen in de schaduw van een van de vele mooie bomen. Heeft u na deze flinke klim zin in de overheerlijke Italiaanse keuken gekregen? Wandelt u dan even door naar de Piazza dell'Anfiteatro. Dit ellipsvormig plein met rond om rond winkels en restaurantjes werd gebouwd op de fundamenten van een oud amfitheater.

Geniet tijdens uw fly drive door Toscane van zee en zon

Hebt u van al dat wandelen zere voeten gekregen? Dan kan u makkelijk met uw eigen vervoer naar het strand om uit te rusten. Aan de Etruskische kust is het heerlijk vertoeven. Rust even uit op één van de zandstranden of als u avontuurlijker bent aangelegd is een snorkelsessie zeker aan te raden.Ook zijn er enkele eilanden aan de kust, waarvan Elba het bekendste is. Bent u toch nog niet uitgekeken, rij dan naar een middeleeuws dorpje aan de kust, maak een wandeling, en geniet van een aperitief op het strand.

Fly drive Toscane - ook iets voor u!

U ziet, dit zijn maar enkele van de schatten die Toscane rijk is. Of het nu met uw kinderen, onder vrienden, of een romantisch uitje met 2 is, Toscane is met een fly drive vakantie altijd binnen handbereik.