Fundadore Travels - Italie Vakanties

Agriturismo Borgoluce

Agriturismo Borgoluce

Ligging

Dit schitterende landgoed ligt in de heuvels rond Treviso ( op 10 minuten rijden van Conegliano), ten noorden van Venetië. Reeds in de vroege Middeleeuwen vestigde de adellijke familie Collalto zich in deze streek en de geschiedenis van de Tenuta is meer dan 1000 jaar oud. Op het terrein van 1300 hectare worden o.a. gerenommeerde wijnen en walnoten geproduceerd. Het geheel wordt met uiterste zorg onderhouden. In het restaurant, de "Agri-Osteria Borgoluce'', kunt u de lokale keuken proeven, met verse producten van het landgoed. In het dal van Susegana bevindt zich de agriturismo. U verblijft echter in de twee bijgebouwen in de bergen. Deze liggen op ongeveer 5 minuten rijden (via een onverhard pad) vanaf het dorp Susegana. U verblijft in Casa Lentiner. U heeft hier een prachtig uitzicht over de streek. U heeft de beschikking over een grote gemeenschappelijke tuin met fruitbomen. Het natuurbad is iets hoger gelegen en biedt u een geweldig uitzicht. Vanuit Casa Lentiner is het 2 minuten lopen via een onverhard, hellend pad. Het bad wordt op ecologische wijze gereinigd door planten die het water filteren, zonder toevoeging van chloor of andere chemische middelen. Een prachtige locatie als u wilt genieten van een comfortabele vakantie te midden van rust, ruimte en natuurschoon. U kunt mooie wandelingen en fietstochten maken (fietsen zijn te huur bij de accommodatie) in de directe omgeving. Uitgebreide informatie over de streek ligt voor u klaar. De cultuurrijke streek biedt talrijke mooie historische stadjes zoals Treviso, Asolo, Conegliano, er zijn wijnroutes en de "strada del grappa", maar ook kunt u uitstapjes maken naar Padua, Verona of de Dolomieten. Voor een dagje Venetië kunt vanaf het naburige Conegliano de trein nemen,, binnen 1 uur bent u in het centrum van de Dogenstad
veneto

Veneto

Reizen naar het gewest Veneto bieden u de fijnste Grappa, de tiramisù, de zuiverste olijfolie en de beste prosecco's! Deze Noorditaliaanse streek typeert zich door de diepgewortelde wijncultuur, de plattelandskeuken, bergen, heuvels, meren, rivierdalen en een stukje kust.

Uiteraard is de stad van de gondels en romantiek, Venetië, de trots van deze provincie. Deze stad is gebouwd op zo'n 118 kleine eilandjes in de laguna. In het populaire centrum bezoekt u het Piazza San Marco, Canal Grande, de Ponte di Rialto en de eilandjes Murano en Burano. 

De beroemde operastad Verona komt op een goede tweede plaats. Ook stadjes als Asolo, Bassano del Grappa, Treviso (ook wel het "kleine Venetie" genoemd) zijn typerend voor het welvarende verleden. De stad Padua (Padova) heeft een prachtige basiliek: de Basilica di Sant'Antonio. De bekendste wijn van deze regio is de prosecco, dat als aperitief gedronken wordt.

Op 60 kilometer van Venetië ligt de stad Vicenza en is absoluut de moeite waard te bezoeken. 

U kunt reizen naar Veneto prima combineren met een bezoek aan de buurgewesten zoals Trentino en Friuli Venezia Giulia.

Aandachtspunten

- Prijzen per persoon op basis van logies/ ontbijt.
- Aankomst dagelijks, minimum verblijf 2 nachten.
- In Agriturismo Borgoluce kunt u ook in appartementen verblijven.


Facultatief en ter plaatse te voldoen

- Huisdieren zijn toegestaan voor EUR 3,50 per dag.
- Openingstijden restaurant op woensdag tot zondag: 12:30 - 14:30 uur en van 19:30 - 22:00 uur, circa EUR 35 per persoon.
- Kooklessen op aanvraag.
- Ter plaatse zijn fietsen te huur.


Bijkomende kosten

Exclusief EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden.
Dit schitterende landgoed ligt in de heuvels rond Treviso (op 10 minuten rijden van Conegliano), ten noorden van Venetië. Reeds in de vroege Middeleeuwen vestigde de adellijke familie Collalto zich in deze streek en de geschiedenis van de Tenuta is meer dan 1000 jaar oud. Op het terrein van 1300 hectare worden o.a. gerenommeerde wijnen en walnoten geproduceerd. Het geheel wordt met uiterste zorg onderhouden. In het restaurant, de "Agri-Osteria Borgoluce'', kunt u de lokale keuken proeven, met verse producten van het landgoed.

In het dal van Susegana bevindt zich de agriturismo. U verblijft echter in de twee bijgebouwen in de bergen. Deze liggen op ongeveer 5 minuten rijden (via een onverhard pad) vanaf het dorp Susegana. U verblijft in Casa Lentiner en u heeft hier een prachtig uitzicht over de streek. Daarnaast heeft u de beschikking over een grote gemeenschappelijke tuin met fruitbomen.

Het natuurbad is iets hoger gelegen en biedt u een geweldig uitzicht. Vanuit casa Lentiner is het 2 minuten lopen via een onverhard, hellend pad. Het bad wordt op ecologische wijze gereinigd door planten die het water filteren, zonder toevoeging van chloor of andere chemische middelen.

Een prachtige locatie als u wilt genieten van een comfortabele vakantie temidden van rust, ruimte en natuurschoon. U kunt mooie wandelingen en fietstochten maken (fietsen zijn te huur bij de accommodatie) in de directe omgeving. Uitgebreide informatie over de streek ligt voor u klaar. De cultuurrijke streek biedt talrijke mooie historische stadjes zoals Treviso, Asolo, Conegliano, er zijn wijnroutes en de "strada del grappa", maar ook kunt u uitstapjes maken naar Padua, Verona of de Dolomieten. Voor een dagje Venetië kunt vanaf het naburige Conegliano de trein nemen, binnen 1 uur bent u in het centrum van de Dogenstad.

Maatwerk:
Fundadore Travels maakt uw reis graag op maat. Indien u korter/langer wilt verblijven in deze accommodatie of deze accommodatie wenst te combineren met een andere accommodatie uit ons aanbod, vraagt u dan een reisvoorstel op. Ook indien u vluchten, autohuur of andere reiselementen wilt toevoegen aan uw reis bent u bij ons aan het juiste adres.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie