Fundadore Travels - Italie Vakanties

Ons team

Style in Travel omvat een aantal bedrijven van  gespecialiseerde niche touroperators. De individuele reisarrangementen worden gekenmerkt door het brede - op maat aan te passen - aanbod van routes en (historische) accommodaties en de nadruk op de minder bekende gebieden. Style in Travel biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reistraject loopt; Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis!

Otto-Mark SchaapAls kind al extreem geïnteresseerd in topo- en geografie. Na mijn toerisme studie gaan werken als product manager en in 1998 eigenaar geworden van IOT in Amsterdam. Institute of Travel organiseerde culturele groepsreizen onder de labels Academische Reizen, Instituut voor Internationale Excursies, Marco Polo Reizen, Senior Vakantie Plan en Voyage & Culture. Daarnaast was er een succesvolle lijn met individuele (fly-drive) arrangementen naar Portugal en Spanje. Sinds 2014 is de laatst genoemde groep(individuals) met het hele team gevestigd in Alkmaar.

Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels en Style in Maroc bieden u als klant eenzelfde concept waarbij maatwerk, kwaliteit en slim doordachte routes centraal staan. Reizen is beleven….dat is onze slogan. U mag van ons verwachten dat wij u altijd naar de mooiste plekken brengen. Ieder land heeft zijn hoogtepunten, voor iedereen verschillend, heel persoonlijk. Mijn keuze; Coimbra in Portugal, Caceres in Spanje, Napels in Italië en Fes in Marokko. Ik houd van steden, de geschiedenis, cultuur en de bevolking. Deze is overal weer anders…..dat is reizen, dat is beleven!

Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis. Ons ervaren team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute.

Ik stel ons team graag aan u voor:

 

Onbezorgde reizen beginnen met het juiste advies; Ons goed getrainde team van medewerkers staat voor u klaar om u te adviseren bij uw vakantiekeuze. U kunt uw vragen of opmerkingen indienen via het contactformulier, we zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u voor uw vragen ook bellen met ons service team, Tel. + 31 (0)20 624 55 58.

Fundadore Travels

STYLE individuals B.V.
Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard
Mail.  info@fundadore.nl

Kamer van Koophandel nr. 34109283
BTW nr.  NL8076.24.500.B.01

Openingstijden: telefonisch ma t/m vrij 9.00-17.00 uur en za 9.30-16.30 uur. 
Indien u wilt langskomen, van ma t/m vrij en graag op afspraak!

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie