Style in Travel, waartoe Fundadore Travels behoort, presenteert u een interessant en groot aanbod bestemmingen. Style in Travel omvat een aantal bedrijven van gespecialiseerde niche touroperators. Fundadore Travels, Girassol Vakanties, Mundicolor Vakanties, Intermezzo Travels, Darrock Travel, DreamTravels, Style in Maroc, DownUnderTravels en Viadubai maken hier deel van uit. De individuele reis- arrangementen in Italie, Portugal, Spanje, Ierland, Amerika & Canada, Marokko en Australie en Nieuw-Zeeland worden gekenmerkt door het brede - op maat aan te passen - aanbod van routes en (historische) accommodaties met de nadruk op de minder bekende gebieden in genoemde landen.

Wij kennen de landen als geen ander en bieden u een totaalproduct. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar deze bestemmingen. En... wij bieden u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen per Air France / KLM en transavia.com.

Style in Travel selecteerde sfeervolle accommodaties, tegen de laagste prijzen! Let u ook op ons grote aanbod agriturismo's fly-drives en autorondreizen... speciaal geselecteerd tegen de meest scherpe tarieven. Uw landenspecialisten maken uw keuze wel erg gemakkelijk!

Waarom Fundadore Travels?
Uw vakantie is een kostbaar goed. Kies daarom voor zekerheid en professionaliteit:
- Fundadore Travels is sinds 1989 een gerenommeerde Italië-specialist.
- Wij regelen alles tot in de puntjes, verblijf, vervoer en verzekeringen, wat u maar nodig heeft; zo houdt u een aanspreekpunt voor uw hele reis. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.
- Waarom zelf uw vakantie regelen als het beter, handiger en veiliger kan, en u bovendien tijd en kosten bespaart? Boeken bij ons betekent:

Méér kwaliteit
Iedereen kan een plaatje op het internet zetten, u moet dan maar afwachten wat er van klopt.
Wij hebben alle locaties voor u bezocht; wij luisteren naar onze klanten en selecteren ons aanbod met zorg.

Méér duidelijkheid
Onze prijzen zijn duidelijk, evenals de beschrijvingen van de locaties. Bij ons geen stuntprijzen die uiteindelijk niet boekbaar blijken. U weet waar u aan toe bent, u heeft altijd informatie uit de eerste hand en met onze symbolen ziet u in één oogopslag welke faciliteiten de locatie biedt.

Méér zekerheid
Uw reis(geld) is gewaarborgd; wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Calamiteitenfonds. U ontvangt een reserveringsbevestiging met een duidelijk overzicht van de boekingsgegevens en u betaalt veilig, naar een Nederlandse rekening

Méér informatie
Italië is voor ons niet één van de vele bestemmingen, maar de nummer 1 bestemming! Wij spreken de taal en kennen het land als geen ander. U ontvangt vooraf verzorgde reisdocumenten, met routebeschrijvingen, tips en informatie.

Méér service
Wij zijn geen anonieme boekingscentrale: heeft u een vraag, dan kunt u ons bellen en u wordt persoonlijk en deskundig te woord gestaan. U heeft altijd een aanspreekpunt, ook tijdens de reis.
Daarbij heeft u als Fundadore-gast een streepje voor, want wij zijn een belangrijke partner voor onze accommodaties; met de meeste werken wij al jaren samen.

Kwaliteit, service en zekerheid
Style in Travel is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is gevestigd in Heerhugowaard aan de Gildestraat 1. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij onze organisatie. Fundadore Travels heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Italie en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Wat vinden anderen?
'Een van de redenen waarom wij zo graag bij Fundadore boeken, vanaf dat we jullie site gevonden hebben op internet, is de enorme inzet van jullie om het mensen naar de zin te maken, zowel bij planning als de lokaties. Er is al van alles mogelijk bij jullie en deze vraag onzerzijds zo beantwoorden met zo'n fantastisch aanbod dat overtreft alles ! Wij vinden dit aanbod geweldig en zijn onder de indruk van jullie flexabiliteit en inlevingsvermogen bij mensen. Hartelijk dank voor jullie begrip en voor deze super afhandeling. Wij hopen nog veel reizen te kunnen maken met jullie organisatie.'

Maak kennis met ons team
Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...